La Fédération des associations de quartier de Barcelone demande au ministère de l’Intérieur de retirer les containers afin de prévenir les barricades urbaines lors de la manifestation du 14 novembre

La FAVB demana que no s’utilitzin pilotes de goma el 14-N

La Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona ha demanat al Departament d’Interior i a l’Ajuntament de Barcelona que garanteixin la seguretat durant la vaga general del 14 de novembre. La FAVB ha demanat que no es faci ús de pilotes de goma i de gasos lacrimògens contra els manifestants, ja que, asseguren, són contraproduents per a la seguretat.

La FAVB ha fet una roda de premsa conjunta amb el col·lectiu Som27M, que promou la querella contra les càrregues policials en el desallotjament del 15-M a la plaça de Catalunya, la plataforma Rereguarda en Moviment i Stop Bales de Goma. Totes tres entitats treballen amb la voluntat que no es repeteixin els incidents de l’última vaga general del 29 de març, i per això han exigit que cessin “la pràctica de les identificacions arbitrals i massives”, així com l’ús d’armament que pot arribar a perjudicar l’ordre durant les manifestacions.

La federació s’ha reunit amb l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, per demanar-li també que l’Ajuntament retiri els contenidors per evitar que serveixin de barricades urbanes durant la manifestació. Una petició a què, segons el seu president, Trias ja s’ha compromès.

Publié par des larbins de la maison Poulaga (btv.cat, 12 novembre 2012)

Ce contenu a été publié dans España en el corazón, Radicalisation des luttes ouvrières, avec comme mot(s)-clé(s) . Vous pouvez le mettre en favoris avec ce permalien.